Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittymislomake

 

Klaanin lomakkeen teko

Pelin ideana on, että hoidat omaa klaaniasi, joten klaanin suunnitteluun kannattaa panostaa. (Muistathan ottaa sulut pois ja täyttää niiden ohjeiden mukaisesti asiat oikeille kohdille.)

 

Klaanin lomake

Käyttäjänimesi:

Klaanisi nimi: (joku nimi, jota ei olla vielä käytetty) (-> jo käytössä olevat klaanien nimet)

Klaanisi reviiri on: (onko klaanisi reviiri lehtimetsää, viidakkoa, aavikkoa yms.)

Klaanisi reviirin kuvaus: (kuvaa missä on kalliota, missä kivikkoa yms. Suuren vaahteran tai aurinkokivien kaltaista erityistä paikkaa ei kuitenkaan reviirille saa sijoittaa. Tiettyjä paikkoja voi hankkia tavoitteita tekemällä tai ostamalla. Päätä klaanisi reviirille mys tähtiklaanin “kotipaikka” eli Korkokivien tyylinen paikka, missä kissat voivat olla yhteydessä Tähtiklaaniin. Saat sijoittaa reviirillesi YHDEN veden lähteen (esim. vesiputous, lampi, joki puro yms.) Mikäli haluat esim. joen lisäksi vaikka puron, tee tavoitteita tai osta puro.)

Klaanisi leirin kuvaus: (missä leirissä sijaitsee mitkäkin pesät. Ovatko pesät maan alla, luolissa, pensaissa yms. Nokkospensaan kaltaiset sotureiden ruokailupaikat tulee halutessaan hankkia tavoitteista tai ostaa.)

Kissojesi erikoistaito/piirre: (kirjassa jokiklaani ui ja tuuliklaanilaiset ovat hyvin pieniä, joku tämän tyylin erikoispiirre tai taito on vapaavalintainen, mutta suositeltava)

Klaanisi jäsenet: (Saat aluksi itsellesi päällikön, varapäällikön, parantajan ja kaksi soturia, muita kissoja voit saada tavoitteista, ostamalla tai syntyvinä pentuina)

Päällikkö: (kissan nimi/ulkonäkö, jossa ilmoitettu myös sukupuoli/jäljellä olevien henkien määrä)

Varapäällikkö: (kissan nimi/ulkonäkö, jossa ilmoitettu myös sukupuoli)

Parantaja: (kissan nimi/ulkonäkö, jossa ilmoitettu myös sukupuoli)

Soturit:

- (kissan nimi/ulkonäkö, jossa ilmoitettu myös sukupuoli)

- (kissan nimi/ulkonäkö, jossa ilmoitettu myös sukupuoli)

 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Noitarovio

29.06.2019 18:54
Käyttäjänimesi: Noitarovio

Klaanisi nimi: Viimaklaani

Klaanisi reviiri on: Pääasiassa havumetsää, paikoittain myös lehtimetsää

Klaanisi reviirin kuvaus:

Viimaklaanin reviiri sijaitsee meren läheisyydessä. Klaanin reviiri sijaitsee pitkän pitkulaisen, kapeahkon lahden pohjoisella puolella olevassa metsikössä. Meri aukeaa avoimeksi rannikoksi lännessä, kaukana reviiristä. Auringon voi nähdä laskevan meren taakse, ja kissat nimittävät kaukaista paikkaa auringonpesäksi.

Viimaklaanin reviiri sijaitsee merenlahden pohjoisella puolella. Se on pääasiassa tiheähköä havumetsää. Reviirin eteläosan rajana ovat merenlahden ranta ja rannan suuntainen jyrkkä, sileä kallio. Kallion itäisellä puolella on kivikkoista aluetta, josta merenrantaan on helppo laskeutua.
Pohjoisessa osassa reviiriä, sitä rajaavat korkeahkot kalliot. Kallioiden koillisessa osassa sijaitsee Tuikeluola, paikka, jossa Viimaklaani tapaa Tähtiklaania. Tuikeluola on kallioiden välistä kulkevan kapean onkalon päässä avautuva luolamainen paikka. Luolaan tulviva kuunvalo värjää seinämät tuikkivan hopeiseksi, ja saadakseen yhteyden Tähtiklaaniin, asettuvat kissat makuulle seinämiä vasten. Reviirin keskiosassa on pieni lampi. Leiri sijaitsee lounaisessa osassa reviiriä, lähellä rannalla olevaa kalliota.

Lahden toisella puolella etelässä on kaksijalkala, pienehkö satama, jossa kaksijaloilla on muutamia rakennuksia ja purjeveneitä. Koska lahti on kapeahko, satama vaikuttaa kissojen elämään esimerkiksi melusaasteella ja houkuttelemalla paikalle lokkeja. Lahtea on mahdoton ylittää uimalla ja kiertäminen toiselle puolelle kestää useita auringonkiertoja.

Klaanisi leirin kuvaus:

Viimaklaanin leiri on melko huonosti suojattu mahdollisilta vihollisilta. Se sijaitsee hieman harvapuisemmalla alueella muuhun reviiriin nähden. Leirissä on paljon aluskasvillisuutta, joka suojaa leiriä tuulelta.
Eteläisellä puolella leiriä, lähempänä rannikkoa, leiri on loivalla, matalalla mäellä. Mäessä on kolme suurta kiveä lähes peräkkäin. Korkeimmalla oleva kivi on laakein, ja sen alle tehdyssä kuopassa on päällikön pesä. Päällikkö pitää kokoukset korkeimman kiven päältä. Keskimmäisen kiven alla olevassa kuopassa on pentutarha. Alimman kiven alle tehty pesä on parantajan pesä. Parantajan pesä ja pentutarha ovat toisistaan ketunmitan päässä, päällikön pesä on hieman korkeammalla mäessä. Kaikkien pesien suuaukkoja suojaavat saniaiset. Mäessä pentutarhan vieressä on myös mänty, jonka juurakon alle on tehty klaaninvanhimpien pesä.

Mäen alla, pohjoisemmassa osassa leiriä, on leveä, kaatunut kuusi. Kuusen tiheän oksiston alla on oppilaiden pesä ja hieman kauempana soturien pesä. Pesiä suojaavat muiden pesien tapaan saniaiset.

Kissojesi erikoistaito/piirre:

Viimaklaanilaiset ovat sopeutuneet meren läheisyydessä elämiseen. Alueella tyypillisiä kylmiä lehtikatoja, viileitä viherlehtiä ja mereltä puhaltavaa tuulta vastaan monelle klaanin jäsenelle on kehittynyt pitkä ja paksu turkki. Viimaklaanissa merta ja sen antimia on opittu hyödyntämään. Klaanikissat ovat kehittyneet taitaviksi kalastajiksi ja osa kissoista on myös kyvykkäitä uimareita.

Klaanisi jäsenet:

Päällikkö: Haahkatähti/Mustavalkoisen pörheän turkin omaava kolli, jolla on pihkanväriset silmät/5 henkeä

Varapäällikkö: Hallavakasvo/Harmaanvalkoinen paksuturkkinen pienikokoinen naaras, jolla on hätkähdyttävän kullankeltaiset silmät.

Parantaja: Leijonakäpälä/Pitkäkarvainen, suurikokoinen vaaleanoranssi kolli, jolla on suurikokoiset valkoiset tassut.

Soturit:

- Korppihuuto/Tummanruskea paksuturkkinen kolli, jolla on kirkkaanvihreät silmät.

- Tammijalka/Tuuhean turkin omaava harmaanruskea raidallinen kollikissa, jolla on vihreät silmät.

Vastaus:

Viimaklaani on mukana ja lisätty listaan! Tervetuloa pelaamaan Noitarovio!

Nimi: Sivan

25.06.2019 07:47
Käyttäjänimesi: Sivan

Klaanisi nimi: Aurinkoklaani

Klaanisi reviiri on: karua ja aavaa, preerian tapaista aroaluetta, jossa hiekkaisessa maaperässä kasvaa kitukasvuisia pensaita ja kasveja.

Klaanisi reviirin kuvaus: Aurinkoklaanin reviiri ei ole suurimmasta päästä, sen voisi taittaa kokonaan yhdessä päivässä, mutta porottavan auringon takia sitä ei tehdä. Leiri sijaitsee reviirin pohjoisessa osassa. Reviirin laitamat ovat yleensä avonaisia, niitä ei siis suojele mikään ellei osaa käyttää aistejaan ja erottaa näkymättömän hajurajan. Muutama suuri kivi tai muu maamerkki toimii helpotuksena siitä, missä päin reviiri loppuu, mutta muuten aurinkoklaanilaisia opetetaan muistamaan. Reviirin pohjoisessa osassa jatkuu hiekkainen maasto jopa rajan jälkeenkin, ja näkökentässä nousee kaksi loivaa vuorta.
Kasvillisuutta on siellä täällä, ja paljaita kohtia saman verran. Puitakaan ei ole paljoa, jos niitä puiksi voi sanoa. Ainoat puut alkavat vasta muutaman ketunmitan päässä reviirin rajojen jälkeen.

Ainoa kunnollinen puu kaartuu lounaassa, jonka viereen on kaivettu kuoppa niin, että osa sen juurista pilkottaa esiin. Puun alta menee tunneli maan alle, joka suurenee luolaksi. Luolassa on kivikkoista ja jostain kumman syystä siellä virtaa ikivanha maanalainen joki. Juomalla kylmää vettä he ovat yhteydessä Tähtiklaaniin. Joki liplattaa hiljaa eteenpäin, joten yleensä kissat saavat juoduksi siitä ilman mitään ongelmia. Paikka on maan alla, mutta jostain kumman syystä valoisa. Tätä on selitetty Tähtiklaanin läsnäololla. Paikka tunnetaan nimellä Kuujoki.

Klaanisi leirin kuvaus: Aurinkoklaanin leiri sijaitsee taivasta kohti kohoavan kiven ympärillä, pienellä kukkulalla - ei selvällä sellaisella - mutta niin, että sinne mentäessä maa on loivasti ylöspäin. Kukkulan päällä on suuri kuoppa, joka on kaivettu tuon harmaan ja vanhan kiven ympärille. Sisäänkäynti on tunneli, jonka aloituspää on kaivettu hieman kauemmas itse leiristä. Tunneli tuo lopulta leiriin, eikä sisäänkäyntiä löydä ellei ole aurinkoklaanilainen tai ennen käynyt leirissä. Leirin suojana toimivat muutamat pensaat, kivet ja kasvit, mutta muuten se on hyvin avonainen ja helposti lähestyttävä, ehkä hieman heikosti puolustettava. Pesät on suurimmalta osin kaivettu maan sisälle. Niitä tuetaan ja vuorataan sisältä vähän kaikella millä keksitään, jotta ne eivät romahtaisi. Pesiä korjaillaan ja pyritään hiomaan aina vähän väliä. Niiden tarkoituksena on sekä viilentää että suojata.

Jokaisen pesän suuaukko peitetään muutamalla kasvilla. Päällikön pesä sijaitsee suuren kiven juurella, ja sinne pääsee ihan vain hyppäämällä. Sieltä käsin pidetään myös kokoontumiset. Parantajan pesä on taas päällikön pesän alapuolella, ja se on ainoa alaspäin vievä pesä. Aluksi se on pelkkää tunnelia, kunnes päästään yrttien hajuiseen pesään. Pesään pääsee valoa, sillä se on juuri sopivasti kiven alapuolella. Kiven viereen on kaiverrettu kolo, joka tuo valoa pesään. Muut pesät eivät ole niin syviä, etteikö niihin päiväsaikkaan tulisi valoa. Jokainen niistä on suunniteltu niin, että aurinko kuitenkin paistaa niihin. Sotureiden pesä on aivan sisäänkäynnin vieressä, ja se on suurin kaikista pesistä. Sitä vastapäätä toisella puolella kuoppaa on pentutarha, ja näiden välissä sisäänkäynnistä vasemmalle katsottuna on oppilaiden pesä. Oppilaiden pesää vastapäätä, sisäänkäynnistä oikealla on klaaninvanhimpien pesä. Tuoresaaliskasa sijaitsee pentutarhan liepeillä, ja sitä suojataan samalla lailla kuin pesiä.

Kissojesi erikoistaito/piirre: Aurinkoklaanilaiset ovat rakenteeltaan solakoita ja kevyitä, joten heille on myös suotu nopeus vahvuudeksi. Taito sulautua yhteen tuulen kanssa. Parhaimmat tuskin hipovat maata juostessaan. Reviirinsä takia he eivät ole parhaita piiloutujia, ja saattavat ahdistua liiasta suojasta, mutta sen ansiosta he osaavatkin käyttää aukeita alueita saalistamisessa ja taistelemisessa. Kissoille on myös kehittynyt nopean kaivamisen taito petolintujen ja porottavan auringon takia. Koska aro alue ei anna mahdollisuutta vaania, aurinkoklaanilaiset käyttävät hyödykseen kiviä, hiekkaa - eli maastoutumista - sekä yhteistyötä. He siis harvoin saalistavat yksinään.

Klaanisi jäsenet:

Päällikkö: Kultatähti / kullankeltainen naaras, jolla on kasvoissa ja päässä tummanruskeita juovia. Siniset silmät / 8 henkeä

Varapäällikkö: Tuulijuoksu / vehnänvaalea luiseva kolli, jolla on pähkinänruskeat silmät

Parantaja: Malvakorva / pienikokoinen ruskean tabbykuvioinen kolli, jolla on taivaansiniset silmät ja tummat korvat. Entinen erakko nimeltä Pääsky

Soturit:
Leijonaloikka / punaraidallinen kolli, jolla on normaalia pidempi turkki ja kullanruskeat silmät
Hiekkalintu / solakka vaalean kellanpunainen naaras keltaisilla silmillä. Turkki lähes aina hiekan peitossa

Vastaus:

Aurinkoklaani on hyväksytty. Tervetuloa mukaan peliin!

Nimi: Tundra

23.06.2019 15:24
Käyttäjänimesi: Tundra

Klaanisi nimi: Kuuklaani

Klaanisi reviiri: Vuoristoa, mutta rehevä sekametsä on suurena osana klaanin reviiriä

Klaanisi reviirin kuvaus: Reviiri sijaitsee vuoriston luona, jota ympäröi sankka sekametsä. Vuoristo on vaikea kulkuista, mutta kuuklaanilaisilta se onnistuu. Vuoristossa on jyrkkiä kohtia ja yksikin väärä liike voi johtaa kuolemaan. Vuorilta laskee vesiputous leirin laitamilla olevaan järveen. Sekametsän ansiosta, kasvisto on hyvin monipuolista ja yrttejä löytyy parantajan käyttöön vallan mainiosti. Saaliseläiminä yleisimpinä ovat myyrät, hiiret, linnut sekä oravat, mutta myös jäniksiä tavataan. Joskus myös haukkoja nähdään vuorilla, mutta ne ovat harvinaisia. Tähtiklaanin kanssa Kuuklaani vaihtaa unia vuoristossa olevassa luolassa. Luolaan johtaa ikivanha polku ja luolan katossa on teräviä kiviä, joista tippasee vettä lampeen. Pienistä rei’istä kuunvalo valaisee luolan. Luolassa on usein usvaista ja silloin tuntuu todella, että Tähtiklaani on läsnä. Kissan täytyy koskettaa jollain ruumiinosalla vettä, jotta hän voi vaihtaa unia Tähtiklaanin kanssa. Luolaa kutsutaan Usvalammeksi. Vuoriston vaihtuessa metsään aivan lännessä yhdessä kohtaa on Kivipelto, jossa asustaa käärmeitä. Etenkin aurinkoisina päivinä käärmeet tykkäävät lekotella auringon paisteessa. Siellä sijaitsee myös vanha mäyränkolo.

Klaanin leirin kuvaus: Leiri sijaitsee vuoristossa. Siellä on suuren suuri luola, jolla ei ole kattoa, joten auringon- sekä kuunvalo pääsee sisään. Oikeastaan se on melkeinpä aukio, jossa on monella eri tasolla luolia pesinä. Maaperä on kivistä, mutta ajansaatossa metsän ansiosta sinne on levinnyt kasvustoa. Esimerkiksi sammalta ja jäkälää sekä pienen pientä vihertävää kasvia peittämään kallioiden seinämiä. Myös muuta kasvustoa löytyy tehden leiristä miellyttävämmän. Sisäänkäynnistä oikealla sijaitsee klaaninvanhimpien pesä. Pesä on alimmalla tasolla, jotta heidän ei tarvitse rasittaa vanhoja lihaksiaan. Aikalailla klaaninvanhimpien pesän vieressä vasemmalla on pentutarha. Pentutarha on luola, kuten muutkin pesät, mutta suuaukon eteen on tuotu karhunvatukka pensaan oksia suojaksi. Pentutarhasta vasemmalla on tuoresaaliskasa. Se on kuopan tapainen kivien suojassa oleva kasa. Tuoresaaliskasan vierestä lähtee polku ylemmälle tasolle. Siitä tulee vastaan päällikön pesä, joka on kovertunut luolan seinämään. Päällikön pesän edessä on kieleke, josta voi puhua klaanille. Täytyy olla varovainen, että ei putoa kielekkeeltä, koska se on pelkkä kiven kaistale. Polusta eteenpäin tulee parantajan pesä, joka on kiven halkeamassa. Yritit parantaja laittaa pieniin koloihin maassa ja seinämissä, jotka ovat kuin luotuja yrteille. Parantajan pesästä pääsee toiseen avarampaan luolaan, joka on potilaille. Siitä samaisesta vesiputouksesta joka laskee järveen, siitä tulee vettä myös parantajan käyttöön. Vesi tulee vuoren sisälle kaivertunutta reittiä pitkin potilaiden aukiolle olevaan pieneen lampeen. Parantajan pesän vieressä on oppilaiden- ja soturien pesät. Pesiin on tuotu lämmikkeeksi sammalta. Pentutarhan takana on varauloskäynti, josta viettää polku alaspäin järveä kohti. Varauloskäyntiä käytetään vain hätätilanteissa, vaikkakin jotkut oppilaat ja pennut käyttävät sitä ilman lupaa.

Kissojesi erikoistaito/piirre: Kuuklaanilaisten polkuanturat ovat kovettuneet vuorilla asumisen myötä ja heidän tasapainoaistinsa on parantunut huippuunsa. Heidän ponnistusvoimansa on aivan huikea ja jalkojen lihakset ovat todella vahvat. Kuuklaanilaisten kestävyys on hyvä ja he eivät pienestä väsy. Metsän ansioista he myös osaavat käyttää aluskasvillisuutta hyödykseen ja he osaavat sulautua sen joukkoon. Minkäänlaista tiettyä ruumiinrakennetta he eivät omaa. Kissat ovat kaikenkokoisia ja muotoisia, mutta turkki on yleensä pitkän omaista lehtikadon kylmyyden vuoksi, mutta kyllä lyhyellä turkillakin pärjää.

Klaanisi jäsenet:

Päällikkö: Kuuratähti / Harmaaturkkinen naaras valkeilla tassuilla sekä valkea läikkä rinnassa. Omistaa kauniit jäänsiniset silmät.

Varapäällikkö: Liekkiturkki / Komea kellanpunainen kolli metsänvihreillä silmillä, jolla on oikeassa lavassa pieni viiltoarpi.

Parantaja: Lehtilintu / Hoikka kilpikonnakuvioinen naaras meripihkaisilla silmillä.

Soturit:
Myrskysielu / Suurikokoinen mustaturkkinen kolli valkealla hännänpäällä sekä meripihkaisilla silmillä
Korppiruusu / Valkea naaras tummemmilla läiskillä, jolla on epätavallisen pitkä häntä. Kauniit vihreät silmät.

Vastaus:

Kuuklaani on hyväksytty ja lisätty listaan! Tervetuloa mukaan peliin!

Nimi: Coral

22.06.2019 20:09
Käyttäjänimesi: Coral

Klaanisi nimi: Laaksoklaani

Klaanisi reviiri on: Suurimmaksi osaksi valoisaa sekametsää, joka on osittain kivikoiden ja kallioiden takia melko vaikeakulkuista.

Klaanisi leirin kuvaus: Laaksoklaanin leiri sijaitsee laakson pohjalla, pienen kivisen jyrkänteen juurella. Sitä ympyröi rehevät vadelmapensaat ja aivan sen vieressä virtaa joki, jonka kuohu kuuluu hyvin leiriin. Leirin sisäänkäynti on jyrkännettä vastapäätä oleva pieni aukko muuten tiheässä pensakossa. Sisäänkäynnistä tultuaan löytyy oikealta puolelta soturien ja oppilaiden pesät. Vasemmalla puolella on taas pentutarha ja klaaninvanhimpien pesä. Vastapäätä olevasta jyrkänteestä löytyy kaksi halkeamaa, joista suurempi on parantajan pesä, sekä pienempi taas päällikön pesäkolo. Halkeamien välissä on pieni kivenlohkare, jonka päälle päällikkö nousee aina kokouksien aikaan. Leiri on yleensä melko valoisa, koska sen yllä ei ole puita hämärtämässä taivasta.

Klaanisi reviirin kuvaus: Laaksoklaanin reviiri on klaanin nimen mukaisesti laaksossa suurien kukkuloiden välissä. Siispä klaanin reviirin rajoina toimii kaikkialla muualla, paitsi etelässä näiden kukkuloiden huiput. Etelässä laakso jatkuu vielä hyvinkin pitkään, vaikka klaanin reviiri ei. Reviiri on suurimmaksi osaksi sekametsää, mutta eteläpuolella kasvaa kuitenkin enemmän lehtipuita ja siellä kasvillsuus on rehevämpää. Hieman ennen reviirin etelärajaa löytyy myös pieni alue puutonta nummea. Maastossa on välillä paljon kalliota ja suuria kiviä, minkä takia maasto on välillä melko vaikeakulkuista ja vaatii liikkujalta harjaantumista. Kaikista pahimmat kivikot löytyvät reviirin pohjoispuolelta. Laakson jakaa keskeltä kahtia suuri joki, joka virtaa myös aivan reviirin keskellä olevan leirin vierestä. Joesta löytyy muutamista paikoista runsaasti veden pinnalla olevia kiviä, joita pitkin kissat pystyvät varovaisesti kulkemaan toiselle puolelle. Ne ovat kuitenkin monesti märkiä ja liukkaita, joten jokea ylittäessä täytyy olla varovainen. Etelässä hieman laaksoklaanin reviirin päättymisen jälkeen on pieni puuton aukio metsässä, nimeltään Kuuaukio. Tämän keskellä on suuri, sileä ja kirkaspintainen kallio, jonka avulla Laaksoklaani saa yhteyden Tähtiklaaniin parantajan tai päällikön nukkuessa sen päällä.

Kissojesi erikoistaito/piirre: Laaksoklaanin kissat ovat taitavia kiipeilemään ja kulkemaan haastavemmassakin maastossa. Tämän takia heillä on hyvä tasapainoja kovat polkuanturat. Vahvojen raajojen ansioista heillä on usein myös hyvä ponnistuskyky. Laaksoklaanin kissoilla on usein myös erityisen tarkka näkö.

Klaanin jäsenet:

Päällikkö:
Helmitähti / solakka luonnonvalkoinen naaras

Varapäällikkö:
Varissielu / tummanharmaa kolli vaalealla rinnalla

Parantaja:
Kettusielu / oranssi kolli meripihkan värisillä silmillä

Soturit:
Huurremarja / hopeanharmaa naaras, jonka turkissa on tummia juovia
Apilahäntä / vihreäsilmäinen kolli vaaleanruskealla juovikkaalla turkilla

Vastaus:

Laaksoklaani on hyväksytty! Ilmoitathan toiminta-sivulla vielä klaanin päällikön henkien määrän. Tervetuloa peliin mukaan!

Nimi: Lumi

20.06.2019 20:23
Käyttäjänimi: Lumi

Klaanin nimi: Vuoriklaani

Klaanin reviiri: Vuoristoa, enimmäkseen pelkkää kiveä, mutta myös hieman vanhaa kuusimetsää.

Klaanin leirin kuvaus: Leiri sijaitsee suuren jyrkänteen luona. Sen maaperä on kovaa kiveä, eikä paikalla kasva lainkaan kasveja. Ajan saatossa jyrkänteeseen on syntynyt eri korkeuksille eri kokoisia luolia, joihin pääsee jyrkänteessä olevaa kapeaa kivikaistaletta pitkin. Näitä luolia on yhteensä kuusi: kaikkein ylimmässä ja isoimmassa luolassa asuvat soturit. Alempana hieman pienemmässä luolassa majoittuvat oppilaat. Samalla korkeudella, mutta melkim jyrkänteen toisella laidalla on suunnilleen saman kokoinen klaaninvanhimpien pesä. Neljäs ja pienin, päällikön luola, sijaitsee aivan jyrkänteen keskellä, muutaman ketunmitan päässä maasta. Luolan suulla on suuri kieleke, Suurkieleke, jolta päällikkö aina puhuu. Tuon kielekkeen alle myös viedään tuoresaaliit, jolloin ne ovat suojassa sateelta. Viides luola eli pentutarha on aivan maan tasalla. Sen suuaukko on suurimmaksi osaksi kivien peitossa, jättäen kapean kulkuaukon, suojaten luolaa tuulelta ja vaaroilta. Pentutarha on kokonaan täynnä kaikkein pehmoisimpia sammalia, etteivät pienet pennut satuta itseään. Viimeinen luola eli parantajan pesä on kahden suuren kiven suojaama. Luola on syvempi kuin muut, ja sisällä on muutama pienempi kolo, minne parantaja varastoi yrttinsä ja nukkuu. Aiemmin mainittuista suurista kivistä taisen kiven alle muodostuu sateiden jälkeen pitkään kestävä vesilätäkkö, josta parantaja saa nopeasti vettä potilailleen.

Klaanin reviirin kuvaus: Reviiri sijaitsee kylmällä vuoristoisella alueella. Ei kuitenkaan aivan korkeimmalla kohdalla vuoristossa, vaan sen laitamilla. Melkein koko reviiri on pelkkää kiveä, jyrkänteitä ja kallioita on silmän kantamattomiin. Harvat kasvit menestyvät tuolla alueella. Vain varpuja, jotain heinää ja pari sitkeää yrttiä on löydettävissä. Reviirin eteläosassa on kuitenkin vanhaa kuusimetsää, joka periaatteessa turvaa klaanin elinkeinon. Metsästä löytyy paljon elämää, joten se on klaanin tärkein saalistuspaikka. Myös parantajan tarvitsemat yrtit löytyvät pääasiassa metsästä. Metsä taas on riippuvainen sen reunalla olevasta pienestä järvestä, johon vesi tulee vesiputouksena vuorilta klaanin reviirin takaa.
Silloin tällöin Vuoriklaanin reviirillä havaitaan susia. Nämä ovatkin heidän isoimmat vihollisensa. Susien alue sijaitsee kaukana klaanin reviiristä, mutta koska sudet kulkevat pitkiäkin matkoja, vaeltaa niitä terrorisoimaan klaanin reviiriä tuon tuosta.
Vuoriklaani tapaa Tähtiklaanin kuusimetsän reunalla olevan vesiputouksen takana olevassa pienessä luolassa. Luolan perällä on pieni vesilammikko, josta kissa juo ennen kuin tapaa Tähtiklaanin. Paikka on nimeltään Kuuputous.

Kissojen erikoistaito/piirre: Klaani on sukupolvien kuluessa kehittänyt itselleen todella vahvan kiipeilytaidon selvitäkseen vuorilla. Heillä on myös kovat polkuanturat kivillä kävelyn ansiosta. Kissat tarvitsevat myös paljon voimaa ja ketteryyttä liikkuessaan vuorilla. Heille ei kuitenkaan ole kehittynyt yhtenäistä ruumiinrakennetta, vaan klaanista löytyy rotevia ja siroja, pitkä- ja lyhytturkkisia, sekä kaikenvärisiä. Heillä on kuitenkin kaikilla hyvin paksu turkki. Vuoriklaani kouluttaa oppilaitaan myös normaalien taisteluliikkeiden lisäksi puolustautumaan susia vastaan, sekä metsästyskoulituksessa nappaamaan haukkoja, jotka ovatkin yksi klaanin ruokavalion osa hiirien ja myyrien ohella.
Klaanissa on myös omanlaisensa arvojakauma. Suuria sotureita kunnioitetaan todella paljon. Heidän kumppaninsa ja pentunsa saavat saman kunnioituksen. Jokainen tavoittelee varapäällikön ja päällikön paikkaa, koska se tuo heille ja muulle perheelle korkeimman mahdollisen arvostuksen automaattisesti. Perheenjäsenet saavat aina etuoikeuden kaikkeen, sekä paremman mahdollisuuden nousta itsekin päälliköksi. Arvostus kuitenkin loppuu, mikäli tapahtuu petos tai jos perheen arvokkain jäsen kuolee tai lähtee.

Klaanin jäsenet:

Päällikkö: Varpustähti / Suurikokoinen valkoinen kolli vaaleanruskeilla raidoilla ja monilla taisteluarvilla, sekä meripihkanvärisillä silmillä.

Varapäällikkö: Valkohäntä / Hoikka hopeanharmaa naaras, jonka häntä on valkoinen ja silmät vedensiniset.

Parantaja: Puujalka/ Nuori ja komea vaaleanruskeajuovikas kolli ruskeilla silmillä. Oikea etujalka on vanhan vamman takia jäykkä ja estää jalan normaalin käytön.

Soturit:
- Susihammas / Suuri tummanruskearaidallinen kolli keltaisilla silmillä ja normaalia pidemmillä kellertävillä hampailla.
- Punakukka / Pienikokoinen punaruskea naaras kirkkaanvihreillä silmillä ja valkeilla jaloilla.

Vastaus:

Vuoriklaani on hyväksytty! Tervetuloa mukaan peliin Lumi!

Nimi: Poppana

18.06.2019 14:09
Käyttäjänimesi: Poppana aka pop
Klaanisi nimi: Ukkosklaani
Klaanisi reviiri on: kallioista havumetsää

Klaanisi leirin kuvaus: Ukkosklaanin leiri sijaistee tiheässä kuusikossa, kallion halkeamassa. Kun kuusen oksien alta pujahtaa halkeamaan, avautuu muutaman askeleen päässä kivien ja kuusien rajaama aukio. Kuusten oksat laskeutuvat aukion katoksi ja niiden lomasta näkyy tähtiä. Aukiolla vasemmalla on suuri kivenlohkare, jonka sisällä on pieni parantajan aukio sekä hänen pesänsä. Tämän jälkeen, pienen kuusen alla on oppilaiden pesä, jonka oikealla puolella, suuren kuusen alla on soturien pesä. Kuningattarien pesä on piikkipensaassa hyvässä suojassa. Sen oikealla puolella, leirin suulta katsottuna oikeassa päädyssä on klaaninvanhempien pesä, joka sijaitsee kaatuneen kuusen alla. Idässä on päällikön pesä, joka on kuusenkannon juuristoon kaivettu tunnelimainen kuoppa. Päällikkö puhuu klaanille kannon päältä.

Klaanisi reviirin kuvaus: Ukkosklaanin leiri sijaitsee reviin itäosissa, jossa kuusimetsä on tiheintä. Pohjoisessa kasvaa mäntyjä ja aivan reviirin pohjoisosa rajoittuu alkavaan vuoristoon. Vuorilla on joskus nähty susia, mutta enää niitä näkyy harvoin. Lännessä klaanin reviirin rajaa vuolaana virtaava joki, jonka toisella puolella on Salamaklaanin reviiri. Kummankaan klaanin kissat eivät osaa uida (ainakaan hyvin), mutta joen yli pääsee muutamassa kohdassa kivikon kautta. Pohjoisessa vuoriston juurella, mistä joki laskee suuren kivenlohkareen alta, kaksi klaania tapaavat aina täydenkuun yönä. Klaanien päälliköt puhuvat kissoille Hopeapaadeksi nimetyn sileän kivenlohkareen päältä. Etelässä Ukkosklaanin reviiriä rajaa kaksijalkala, joka sijaitsee joen kumminkin puolin. Kaksijalkalasta, jonka laita käsittää noin kolmasosan klaanin reviirin etelärajasta, lähtee ukkospolku, joka rajaa loput rajasta. Idässä klaanin reviiri rajautuu kaksijalkojen talousmetsään eli mäntymetsään, jossa ei ole lähes mitään näkösuojaa. Tämän metsän takana, sijaitsee Kuulähde, maanalaisessa luolassa oleva lähde, jonka kohdalta luolan katto on sortunut niin, että kuun valo pääsee paistamaan ja värjäämään lähteen veden hopeiseksi. Täällä Ukkosklaanilaiset saavat yhteyden parantajaan. Salamaklaanin kanssa keskutellaan siitä, onko heillä oikeus kulkea toisen klaanin reviirin läpi puhumaan Tähtiklaanille.

Kissojesi erikoistaito/piirre: Kuten Salamaklaanilaisetkin, Ukkosklaanilaiset ovat suurikokoisia ja voimakkaita. Ukkosklaanissa on myös monta erikosien pienikokoista kissaa, koska he ovat ottaneet jäseniä kulkureista ja kaksijalkalan kotikisuista. Salamaklaani väheksyy tätä. Ajan kanssa klaanien geenit alkavat eriytyä ja Ukkosklaanilaiset kutistua. Tämä hiukan heikentää heidän voimakkuuttaan, mutta toisaalta tekee heistä Salamaklaanilaisia nopeampia.

Klaanisi jäsenet:

Päällikkö: Ukkostähti / suurikokoinen pikimusta kolli, jonka oikeasta silmäreunasta kulkee syvä arpi muistona siitä, kun ukkosen katkaisema puunoksa oli viedä häneltä silmän oppilaana

Varapäällikkö: Karhusydän / suuri tummanruskea naaras

Parantaja: Kaihomieli / harmaajuovikas naaras sinisillä silmillä

Soturit:
- Hiillossydän / suuri mustaharmaa keltasilmäinen kolli
- Sadeviiksi / harmaaraidallinen naaras, entinen kulkuri Sade

Vastaus:

Lisätty

©2019 Aamukajastuksen polku - suntuubi.com